Onderhouds en reparatiewerkzaamheden.

Naast het aanbieden van een onderhoudscontract voor uw woning kunnen wij u uiteraard ook bij dagelijkse onderhoud en reparatiewerken van dienst zijn. Heeft u schade of is uw woning toe aan een kleine schilderbeurt zowel binnen als buiten dan kunt u ons bellen. Wij nemen de uit te voeren werkzaamheden op en verzorgen een duidelijke offerte. Na goedkeuring starten wij in overleg met u met de werkzaamheden.
Betreft het een schade waarbij direct reparatie is vereist dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag en indien noodzakelijk ook ’s avonds tot 20.00 uur.
Ook voor het leveren en aanbrengen van veiligheid hang en sluitwerk volgens politiekeurmerk.

Kluswerkzaamheden.

Heeft u plannen voor een verbouwing neem ook dan met ons contact op. Wij kunnen in samenwerking met diverse bedrijven voor uw verbouwing een kostenbegroting opstellen en uitvoeren.


Mutatiewerkzaamheden.

Voor particuliere verhuurders en woningcorporaties kunnen wij het opnemen en herstellen van gebreken aan de woningen verzorgen. Dit kan middels een onderhoudscontract maar ook op oproepbasis. Wij maken een overzicht van de gebreken inclusief kostenbegroting en zorgen voor herstel binnen een afgesproken termijn zodat de woning weer snel verhuurd kan worden.


Werkzaamheden in de tuin.

Wij verzorgen het schoonmaken en bijhouden van uw tuin in het voor en najaar. Het verwijderen van gevallen blad, aanharken plantenborders, reinigen en eventueel beitsen van uw tuinschermen, houten terrassen en reiniging bestratingen.

Tevens kunnen wij voor u de montage en indien gewenst de levering van houten terrassen en pergola’s verzorgen.